WMW - Karlovac

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Stravična nesreća kod Karlovca: U potpuno smrskanom autu poginula žena

stravicna nesrecaPrema prvim informacijama, do prometne nesreće došlo je u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom u 6.40 sati. Vozačica automobila zadobila je teške tjelesne ozljede od kojih je umrla na putu prema bolnici.

Jedna osoba smrtno je stradala, a više njih ozlijeđeno je u sudaru osobog automobila i autobusa u srijedu ujutro na državnoj cesti D3 između Karlovca i Duge Rese, doznaje se u karlovačkoj policiji. 

U autobusu Cratia busa zagrebačkih registarskih oznaka lakše je ozlijeđeno više putnika. Vozač i jedna putnica bolnički su zbrinuti, no nema potrebe za njihovim zadržavanjem na daljnjem liječenju, doznaje se od dežurnog kirurga u karlovačkoj bolnici Želimira Koraća. 

U tijeku je očevid na mjestu nesreće a vatrogasci karlovačke Javne vatrogasne postrojbe crpkama izvlače gorivo i ulje koji cure iz oštećenog autobusa, kako bi zaštitili okoliš. 

Promet je u prekidu za sva vozila na državnoj cesti D3. Osobna vozila preusmjeravaju se na županijsku cestu preko Donjeg Mrzlog Polja, a teretni promet preko županijske ceste Logorište-Belaj-Duga Resa.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
293106