WMW - Karlovac

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Supružnici divljački iscipelarili HEP-ovce koji su došli isključiti struju

 

iscipelarili HEPNa trgu Petra Zrinskog u Karlovcu danas oko 10,30 sati napadnuta su i pretučena dvojica radnika HEP-a. Nesretne radnike iscipelarili su, navodno, supružnici, vlasnici poslovnom prostora za koji se ne plaćaju računi za struju.

Nemili događaj zbio se u samom centru Karlovca. 

Radnici HEP-a namjeravali su s elektro mreže isključiti neplatišu. Vlasniku prostora to se nije svidjelo, pa je došlo do incidenta u kojem je na kraju morala intervenirati i policija i Hitna pomoć. 

U tijeku je policijsko istraživanje, nakon kojega bi trebali biti poznati detalji i okolnosti okolnosti i detalji napada. 

Direktor Elektre Karlovac Branko Mohorić potvrdio je da su djelatnici bili verbalno napadnuti i prošli tjedan. 

"Današnji napadači su trajno problematični kupci", kazao je Mohorić za Radio Mrežnicu. 

Sada su otišli korak dalje te su isključenje struje spriječili batinama i iskalili se na nedužnim radnicima Elektre. Riječ je o iskapčanju u poslovnom prostoru, točnije dva mjerna mjesta na Korzu. 

Udarac u glavu

U karlovačkoj Elektri kažu da ovako brutalan napad na svoje djelatnike još nikad nisu doživjeli. Puštali su na njih pse, prijetili, no tukli ih do danas - nisu. 

"Radi se o izuzetno agresivnom napadu. Muž i žena su navalili na dečke, a muž očito trenira i neke borilačke vještine jer je dva puta udario nogom u glavu. Njemu je uzdrmao zubalo, most, tek ćemo vidjeti što sve. Drugi je također dobio udarac nogom u glavu i srušio ga na pod gdje ga je dalje cipelario. Žena mu je pomagala i dečki kažu da je bila čak agresivnija od muža", izjavio je Mohorić dodavši kako se radi o ljudima koji svaki mjesec dobivaju opomene i koje se zbog duga svaki mjesec tretira i obrađuje. 

Obojica radnika i dalje su u bolnici na Švarči, na pregledu. 

Mohorić je najavio da će HEP protiv napadača podići tužbu. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
293184