WMW - Karlovac

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Zaručnica u suzama: 'Planirali smo vjenčanje, a sad je sve prekinuto'

 

zarucnica suzeTuga i bol zavladala je domom 32-godišnjeg mladića iz Budrovca kod Karlovca koji je preminuo u subotu navečer u bolnici nakon stravične nesreće u kojoj je poginuo.

Na njegov je automobil u subotu je oko 14 sati na zagrebačkoj Ljubljanskoj aveniji naletio kamion. Prizor nesreće je bio stravičan. S ozljedama teškim po život prevezen je u KBC Sestre milosrdnice, no tijekom večeri je podlegao ozljedama i preminuo. 

Ožalošćeni otac rekao je za 24 sata da je njegov sin više od deset godina radio u zagrebačkoj tvrtki kao elektroserviser, te se u vrijeme nesreće vraćao s posla. 

Tek je započinjao život, a ove godine se trebao vjenčati sa svojom djevojkom s kojom je bio u trogodišnjoj vezi, no njihovi planovi su naprasno prekinuti. 

''Planirali smo vjenčanje. Uređivali smo potkrovlje za naš budući zajednički život, a sad je sve prekinuto. Nikola je bio najbolji čovjek kojeg sam poznavala. Bio je sportski tip, bavio se biciklizmom, plivanjem, skijanjem, upravo smo se vratili sa skijanja. No, u prometu je često bio magnet za nesreće. Imao je više manjih nesreća. I par dana prije ove nesreće na semaforu se netko zabio u njegov zadnji branik'', ispričala je ožalošćena zaručnica.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
293150