WMW - Karlovac

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Na Općinskom sudu u Karlovcu “kiropraktičar” Ante Pavlović nepravomoćno osuđen zbog zlostavljanja 12-godišnjaka

karlovac kiroprakticarNa Općinskom sudu u Karlovcu, na suđenju zatvorenom za javnost nepravomoćno je na godinu i osam mjeseci zatvora osuđen kontroverzni “kiropraktičar” Ante Pavlović, piše Jutarnji list.

Na teret mu se stavlja zlostavljanje 12-godišnjeg dječaka i objave snimaka zlostavljanja na YouTube. Pavlović se već nalazi u pritvoru pa će tamo dočekati pravomoćnost presude. Nepravomoćnu presudu donijela je sutkinja Elma Kaleb Mamić.

Dva sata “tretmana” s dječakom i njegovom obitelji koji je Pavlović objavio na YouTube-u u četiri videoklipa šokirala su hrvatsku javnost. Na jednom je zabilježeno što je Pavlović radio dječaku u postupku tzv. centriranja. Tražio je da skine gaće, pitao ga je li ga itko učio da presvlači kožicu, ispitivao ga je li obrezan.

– Zašto nećeš, pa ne smije se meni reći neću, jesi siguran da nećeš? Ako ti ja kažem skini gaće, onda skidaj gaće, j… ti m… – urlao je Pavlović, a onda silom počeo svlačiti dječaka. Dijete je zapomagalo ali roditelji, iako užasnuti, nisu reagirali.

Pavlović je potom dijete oborio na pod i počeo ga tući, ono je uspjelo pobjeći prema ocu zapomažući, a potom ga je on izveo van.

Jutarnji piše da su događaju svjedočili, osim dječakova oca i djeda, još i očev brat i njegova djevojka. Snimka se brzo proširila preko društvenih mreža, pa je tako došla i do računalnog zaslona dječje pravobaniteljice Ivane Milas Klarić, koja je alarmirala policiju. Pavlović je ubrzo uhićen i ispitan, pretraženo mu je imanje, a na kraju je postao osumnjičenikom za dva kaznena djela, povrede prava djeteta i povrede privatnosti djeteta. Utvrđeno je da je dijete “vrijeđao, ponižavao, prijetio, zastrašivao i fizički zlostavljao, udarao ga više puta bičem po stražnjici i desnoj strani lica, tražeći od njega da se pred svima skine i pokaže spolovilo, te pokušavao skinuti dječakove hlače, snažno ga bacio na pod i ponovno bičem više puta jako udario u predjelu leđa i glave”.

Državno odvjetništvo je pokrenulo postupak i protiv dječakova oca. Obitelj živi u jednoj zapadnoeuropskoj zemlji, ali imaju kuću i na širem području Karlovca.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
293089